Kerst Quest

Adregé KERSTQuest

15 December 2021

16.00 - 23.00

Wat gaan we doen?

In de Kerstquest kun jij met een team laten zien hoe goed je Eindhoven in de tijd dat je er studeert nu eigenlijk kent. De quiz die Adregé voor jullie heeft gemaakt is gebaseerd op De Grote Eindhoven Quiz, waarbij je de locatie van 50 foto’s, genomen op verschillende plekken in Eindhoven, moet kunnen pinpointen op een kaart. Hiervoor hebben we uiteraard een gaaf platform gebouwd!

Meld een team aan!

Leuk dat jullie meedoen met de Kerstquest! Om een team aan te melden ga je naar de google form hier beneden. De quiz is het meest uitdagendend als je dit met ongeveer 4 personen doet, maar het is helemaal aan jullie met hoeveel mensen jullie meedoen! Op de site meldt je je aan met een teamnaam en emailadres, en verder komt alle benodigde informatie jullie kant op.

En dan?

Als je je met een team hebt aangemeld, hoef je niets anders te doen dan je e-mail in de gaten houden, want daar zullen we je de inloggegevens van jullie quiz heen sturen. Hierin zal alle informatie staan die je nodig hebt. De quiz zal woensdag 15 december om 16:00 aanvangen waarna je en tot 23:00 de tijd hebt de quiz af te maken. Tot 17:00 zal er bij Demos nog een thematap zijn waar je in de kerstsferen kunt wanen! Om 23:00 zullen de beste Eindhovenkenners bekend gemaakt worden!

50 FOTO'S

RAAD DE LOCATIE

7 THEMA'S

WIN EEN PRIJS

FAQ

De quiz is het meest uitdagendend als je dit met ongeveer 4 personen doet, maar het is helemaalaan jullie met hoeveel mensen jullie meedoen!

Je kan de quiz op ieder moment na 16.00 en voor 23.00 starten. De winnaar wordt uiteindelijk bepaald aan de hand van de meeste goede antwoorden. Als er teams evenveel goede antwoorden hebben gegeven, dan wordt er gekeken naar het team dat het het snelst heeft gedaan.

Bij technische problemen kun je Alex (06-39381826) bellen. Hij is de wizard die de leipe applicatie heeft gebouwd.

Je kan een team inschrijven bij de Google Forms hierboven.