Amy’s 21 Diner

Op 10 September 2021 was het tijd voor een feestje. En niet zomaar een feestje: Amy haar langverwachte 21-diner (wat ondertussen ook een ietwat verouderde naam was) zou eindelijk plaatsvinden.

In een aantal groepen rezen we af naar Amersfoort, om daar bij de familie van Amy verwelkomd te worden met een ontzettend mooi ingericht terras, en heerlijke amuses die er geweldig uitzagen. Het menu van de avond was ook niet mis, maar dat viel natuurlijk ook te verwachten met een zusje die food innovation studeert ;).

Tijdens het eten, kwam er ook wat onverwacht vermaak langs, de Tablet of Terror (die je misschien kent uit ex on the beach) vroeg namelijk meerdere keren om aandacht, iedere keer een andere opdracht voor een aantal mensen. Zo heeft bijvoorbeeld Alex in 5 minuten een filmpje in elkaar gedraaid en hebben een aantal Congo’s een heel mooi dansje gedaan.

Daarna was het tijd voor cadeaus. Met Adregé hebben we “De Grote Amy Roast Show” neergezet. Omdat Amy onze creatieveling is, hadden alle Adregé’s een creatief cadeautje voor haar gemaakt, al dan niet van een iets lager niveau dan wat we van Amy gewend zijn. Elk cadeau was in een thema die iets met Amy te maken heeft. Om het spannend te houden presenteerde ieder een cadeau van een ander, zonder van te voren te weten wat het is. Aan Amy de taak om te raden wie het gemaakt had, met een borrel als straf, natuurlijk.

Aan het einde van de avond was niet iedereen meer even helder, maar we waren wel tot de conclusie gekomen dat er iets geks gaande was. Rebecca was namelijk rode en witte wijn aan het mengen, en beweerde dat dat écht lekker was. Na de nodige mixjes gedronken te hebben kwam dan eindelijk de waarheid boven tafel. De tablet of terror stuurde namelijk ook sommige mensen een sms’je met een opdracht. Zoals Rebecca, die moest doen alsof ze witte en rode wijn altijd gemixt drinkt, en Joost en Alex die elkaar na moesten doen zonder dat van elkaar te weten.

Al met al was het een fantastische avond, met heerlijk eten, goed vermaak, misschien een traantje hier en daar maar vooral enorm veel gelach. Dus bedankt Amy, voor het plannen van zo’n mooi diner!